• +316 47058749
  • info@markwilbrinkinterieurs.nl

Werkwijze

Werkwijze

Bent u nieuwsgierig geworden en geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze werkplaats in Wormerveer of bel voor een afspraak.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking worden uw wensen geïnventariseerd en gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand hiervan maakt MW Interieurs een passende offerte op maat. Tevens krijgt u diverse tekeningen zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Bent u akkoord met de offerte? Dan gaan we aan de slag.

Aan de slag

Na akkoord op de offerte en de algemene voorwaarden komt MW Interieurs definitief inmeten en worden de afspraken nog éénmaal door genomen om niet voor verrassingen te komen. Hierna kan er niks (enkele uitzondering na) meer gewijzigd worden. Tijdens deze fase houdt MW Interieur u op de hoogte van de voortgang en kunt u gerust eens langskomen om te kijken naar uw meubel/keuken.

Eind Fase

Wanneer het meubel/keuken zo goed als af is, laat MW Interieurs uw langskomen om te kijken. Hierna wordt het meubel/keuken uit elkaar gehaald en klaargemaakt voor vervoer. Er wordt een datum geprikt dat het meubel/keuken geplaatst zal worden. Dit neemt meestal meerdere dagen in beslag. En dan….. Genieten maar!

 

Neem vrijblijvend contact op