• +316 47058749
  • info@markwilbrinkinterieurs.nl

Overige meubels op maat

Overige meubels op maat

Naast keukens en inloopkasten ontwerpen en ontwikkelen wij ook andere meubelen zoals woonkamerkasten, tv-meubels en badkamer meubelen.

“Een meubel van Mark Wilbrink Interieurs, exclusief, kwaliteitsvol, uniek en luxe, speciaal afgestemd op de wensen van de klant”

Woonkamerkast

Elk meubel, tv kast, badmeubel of woonkamer kast wordt speciaal ontworpen. Van elk is er maar één. Mark Wilbrink Interieurs heeft ruime ervaringen met het ontwerpen en maken van elk specifiek meubel van het interieur. Het doel van het meubel is altijd duidelijk, een eyecatcher in uw nieuwe interieur dat jarenlang als nieuw blijft.

Uniek design met oog voor detail, kwaliteitsvolle materialen en een persoonlijke service.

Tv-meubel

Of het nou gaat om een tv kast, badmeubel of woonkamer kast, elk meubel is uniek en wordt met de hand en op maat gemaakt door Mark Wilbrink Interieurs. Hierdoor past het meubel perfect in uw eigen situatie.

Badkamer meubel

Mark Wilbrink Interieurs werkt met natuurlijke, robuuste en massieve materialen afgestemd op de wensen van de klant. Door te combineren met bijvoorbeeld marmer, wordt een luxe design verkregen met een hoogwaardig kwaliteitsvol eindresultaat. Een uniek exclusief product.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons.

 

Bekijk hier onze projecten