• +316 47058749
  • info@markwilbrinkinterieurs.nl

Team van Mark Wilbrink Interieurs

Team van Mark Wilbrink Interieurs

Het team achter Mark Wilbrink Interieurs bestaat uit Mark en Bonny.

Mark Wilbrink

Mark Wilbrink Interieurs is zoals de naam het al zegt opgericht door Mark Wilbrink.

Nadat Mark het vmbo heeft afgerond is hij gaan studeren aan het HMC. Hier heeft hij eerst 2 jaar de BOL opleiding gedaan om vervolgens over te stappen naar BBL. Tijdens zijn stage heeft hij onder andere ervaring op gedaan bij Piet Boon en Fred Constant. Hierna is hij gaan werken bij Fred Constant. Na hier een aantal jaar gewerkt te hebben heeft hij verder ervaring op gedaan bij Dylan & Verlaten en Trendset.

Het heeft altijd al zijn voorkeur gehad om een eigen bedrijf te starten. Uiteindelijk heeft hij in Juni 2016 deze stap gezet en werkt nu al bijna 2 jaar als verdienstelijk zelfstandig ondernemer.

Bonny Bastian

Bonny Bastian is de vriendin van Mark en sinds 1 juli 2018 is zij volledig in dienst van het bedrijf. Naast de administratie helpt zij Mark met het bouwen van de meubels, de afwerking, begeleiding van stagiaires en het plaatsen van de meubels bij de klant.

Bonny heeft geen achtergrond in het interieurbouw. Zij heeft altijd met paarden gewerkt, op hoog niveau in de sport gereden. Daarnaast heeft zij als stewardess gewerkt. Naast haar werk heeft zij Mark altijd geholpen waar kon. Toen dit te druk werd is ervoor gekozen om de overstap te maken om geheel in en voor het bedrijf te gaan werken.

Naast het bedrijf houdt zij zich nog steeds druk bezig met het opleiden van jonge paarden en de sport, het blijft kriebelen!

Neem vrijblijvend contact op